Prețuri de criză! Cât costă mititeii la restaurantul unui fotbalist celebru: "Are văru-miu fermă"

Miercuri, 10 Aprilie 2024, ora 10:20
9637 citiri
Prețuri de criză! Cât costă mititeii la restaurantul unui fotbalist celebru: "Are văru-miu fermă"
Rică Răducau

Tot mai multe produse s-au scumpit în ultima perioadă astfel că românii își permit din ce în ce mai greu să aibă același stil de viață ca în urmă cu câțiva ani.

Totuși, chiar dacă alimentele s-au scumpit și cele mai multe localuri din industria horeca au mărit prețurile, sunt anumiți patroni care au preferat să-și păstreze clientela decât să mărească prețurile.

Este cazul lui Rică Răducanu, legendarul portar al Rapidului, acesta având un local pe litoral, braseria Sirena, unde a preferat să păstreze prețurile la nivelul de anul trecut. Celebrul Tamango stă vara acolo și de multe ori chiar el servește clienții.

„Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club.

Ziariștii și televiziunile mă mai sună, uite că pentru ei am rămas totuși important și asta mă bucură. Nu vom scumpi cu mult mâncarea. Avem noroc că vărul meu Costică are ferma lui, în Constanța, gătim acolo din ce produse produce el, așa că putem ține prețurile cât mai jos, ca să atragem turiștii. În prezent, lucrăm la prețuri, vedem care vor fi, înainte de deschidere”, a spus Rică Răducanu pentru Playtech.

Iată cât costă meniul de criză a lui Rică, la localul unde mititeii costă doar 4.5 lei bucata: ciorbă de burtă -19 lei, ciorbă de văcuță -16 lei, ciorbă de fasole -14 lei, ciorbă de perișoare -17,5 lei, mititeii la grătar- 4,5 lei bucata, pomana porcului cu mămăliguță – 31 de lei.

Meniurile fixe, cum ar fi piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți și cu salată, costă 34 de lei.

Quarterly Report - Editia 4

Liderul galeriei Rapidului a ieșit din închisoare după două luni: "Liber să fiu ultra!"
Liderul galeriei Rapidului a ieșit din închisoare după două luni: "Liber să fiu ultra!"
Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, zis Bocciu, a petrecut două luni în arest preventiv. Liviu Ungurean, suspect în dosarul materialelor pirotehnice găsite la locuința lui și la...
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Toate planurile despre viitorul Europei depind de cum se va vota la alegerile pentru PE. Candidați și oameni de afaceri au discutat despre oportunități și provocări, la invitația Camerei de...
#Rica Raducanu, #Rapid, #Romania , #stiri mondene