Chris Brown, despre cea mai mare greseala a vietii sale

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 09:33
2878 citiri
Chris Brown, despre cea mai mare greseala a vietii sale

Rihanna s-a confesat in repetate randuri in ceea ce priveste reluarea relatiei cu Chris Brown si motivele care au indemnat-o sa-i ierte violenta din trecut. Acum a venit randul cantaretului sa revina asupra a ceea ce el considera "cea mai mare greseala a vietii sale".

In 2009, Chris Brown a batut-o crunt pe Rihanna, lasand-o cu fata tumefiata cu cateva ore inainte de ceremonia Premiilor Grammy, cei doi anulandu-si participarea la eveniment invocand un "accident de masina". Patru ani mai tarziu, cantareata l-a iertat pe tanar, reluand povestea de dragoste cu cel pe care nu a incetat niciodata sa-l iubeasca, dupa cu ea insasi a marturisit.

Iata ce are si Chris Brown de spus in aceasta privinta: "Uneori ajungi la dispute, ajungi sa lovesti persoana pe care o iubesti si un fel de spirala se instaleaza. Acea seara este cel mai mare regret al meu, cea mai mare greseala. Dar ea ma iubeste...Ce pot spune? Am fost iertat. Dar am muncit mult pentru asta", s-a confesat cantaretul intr-un interviu pentru Mirror.

Starul de 23 de ani a asigurat ca "nu va mai ridica niciodata mana asupra Rihannei" si a spus ca ii intelege pe cei care inca nu au incredere in el.

Copilarie marcata de violenta domestica

Chris Brown, baiatul nascut intr-un mic orasel din Virginia, si-a trait copilaria marcat de pasiunea pentru muzica, dar si de problemele personale. Parintii sai s-au despartit cand era mic, iar apoi acesta a asistat la numeroase scene de violenta domestica intre mama sa si noul partener.

Succesul a venit repede, iar la 18 ani, cand a cunoscut-o pe Rihanna, totul parea de vis. Erau foarte tineri, frumosi si plin de succes, insa realitatea din spatele acestor aparente era din pacate destul de tulbure.

Marcat de problemele din trecut si ametit de faima, Chris Brown nu si-a putut stapani impulsivitatea, ajungand la acel episod de violenta impotriva Rihannei, pentru care a ajuns in fata instantei.

Insa astazi Chris Brown asigura ca s-a schimbat: "Am invatat multe de la acea noapte. Am crescut. Am invatat ca violenta nu este un mod normal de a regla neintelegeri".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Chris Brown relatie Rihanna, #Chris Brown confesiuni violenta Rihanna, #Chris Brown iertat Rihanna , #Chris Brown