Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Met Gala 2017 sau Oscarurile modei: Au indraznit prea mult vedetele? (Galerie foto)

Marti, 02 Mai 2017, ora 17:42
9589 citiri
Met Gala 2017 sau Oscarurile modei: Au indraznit prea mult vedetele? (Galerie foto)
Foto: Hepta.ro

Luni seara, in New York a avut loc cel mai important eveniment din moda: Met Gala. Anul acesta, tema a fost avant-garde, inspirata din moda masculina, iar vedetele au respectat-o fiecare cum a putut. Daca unele creatii au suprins in mod placut, au existat si altele care de-a dreptul au socat.

Madonna (foto) a fost aclamata in rochia ei de inspiratie army, la care a purtat manusi lungi, elegante, si bijuterii in exces.

O aparitie greu de trecut cu vederea a fost cea a cantaretei Katy Perry. Nimeni nu a inteles prea bine ce mesaj a vrut sa transmita vedeta. Unii s-au gandit ca poate venise cu motocicleta la eveniment, dar nu a fost cazul, ne lamureste The Guardian, care mentioneaza ca tinuta poarta marca John Galliano.

Lena Dunham a fost o aparitie laudata, indrazneata, trecuta de experti la capitolul "asa da".

Sora lui Beyonce, Solange Knowles, a facut si ea o alegere pe care nu multi au inteles-o. A optat pur si simplu pentru o geaca neagra dotata cu o trena, destul de asemanatoare cu un sac de dormit, comenteaza cotidianul britanic. Criticii spun insa ca vedeta e cunoscuta pentru faptul ca da tonul in moda.

Lily Collins, fiica artistului Phil Collins, a avut o aparitie aproape teatrala. Nu s-a indepartat foarte mult de un rol pe care l-a jucat in 2015, cel al Albei ca Zapada.

Zoe Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz, a fost laudata pentru costumatia sa roz Oscar de la Renta, care i-a lasat la vedere tatuajele.

Sean "Diddy" Combs a imbracat peste costum o mantie. S-a asezat pe scari si s-a lasat fotografiat din toate unghiurile. In cazul sau, atitudinea a fost mai indrazneata decat outfit-ul, scrie presa straina.

Nicki Minaj s-a imbracat "standard". Foarte cuminte pentru ea, tinand cont ca la alte evenimente venea cu cate un san complet dezgolit, remarca The Guardian.

Parerile sunt impartite vizavi de tinuta modelului Kendall Jenner, una dintre surorile lui Kim Kardashian. Criticii spun ca a aratat mai mult decat trebuia.

Cu siguranta... altfel a fost look-ul Rihannei. Inainte sa-l critici, afla ca expertii in moda s-au declarat incantati, extrem de placut surprinsi. "Excentric, delicat, frumos" - acestea sunt verdictele lor.

In cazul modelului Cara Delevingne, nu costumatia a fost cea care a surprins, ci parul, pe care l-a acoperit cu vopsea argintie.

Si tinuta cantaretei Celine Dion, semnata Versace, a fost aplaudata de critici.

Fotografii: Hepta.ro

Vezi si cum s-au imbracat vedetele la editia Met Gala de anul trecut.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#vedete rochii Met Gala 2017, #tinute vedete Met Gala, #poze Met Gala , #stiri Rihanna