Ziare.com

Rihanna, unei jurnaliste: Acritura neingrijita, trista si la menopauza!

de Anca Serghescu
Miercuri, 26 Iunie 2013, ora 14:20

   

Rihanna, unei jurnaliste: Acritura neingrijita, trista si la menopauza!
Rihanna e adepta fotografiilor controversate, pepiniere de scandaluri. Recent a pozat (din nou) fumand ceva ce nu parea a fi o tigara traditionala. Regulat isi face singura fotografii topless, unde nu se teme sa lase la vedere si poesteriorul de care e limpede ca e mandra nevoie-mare.

In plus, face adesea aluzii la arme, promoveaza consumul de alcool in public, drogurile si are relatii toxice. Mai mult, are si tatuaje. Asta, pe langa faptul ca respira, prezinta succint situatia StarCrush, asa cum o vede jurnalista Liz Jones, de la Daily Mail, care nu pierde nicio ocazie de a o critica pe vedeta.

Nu e singurul gazetar deranjat, se pare, de existenta Rihannei, insa cu siguranta e unul dintre cei maim vehementi. Exasperata de criticile aduse, cantareata din Barbados, nemaiputandu-se abtine, i-a dat si o replica, calificand-o pe ziarista ca o femeie "neingrijita, trista si la menopauza".

Cantareata i se adreseaza intr-o postare pe o retea de socializare, spunand despre jurnalista ca pare o amatoare in articolele sale. O numeste "acritura" si califica scriitura sa ca fiind in afara gazetariei.

"Nu sunt ca tine, eu pur si simplu traiesc... viata mea!", exclama enervata vedeta, amintind ca niciodata nu si-a asumat statutul de model. "Nu voi poza niciodata ca fiind perfecta", admite Rihanna, care recunoaste ca are propriile probleme de rezolvat in viata sa.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2150 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor