Fiul ministrului Sanatatii a devenit manager al Spitalului Clinic Judetean din Oradea

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 19:00
1302 citiri
Fiul ministrului Sanatatii a devenit manager al Spitalului Clinic Judetean din Oradea

Fiul ministrului Sanatatii, Ritli Ladislau Csongor, a castigat, luni, concursul pentru functia de manager al Spitalului Clinic Judetean din Oradea, dupa ce a ramas singurul candidat.

Ritli Ladislau Csongor a obtinut 9,20 la testul grila sustinut luni si note de 10 la sustinerea proiectului de management si la interviul cu membrii comisiei de examinare.

Ultimele doua probe erau, de fapt, programate pentru miercuri si joi, insa, dupa retragerea lui Gavril Grebenisan, ele au fost devansate.

Fiul ministrului Sanatatii a ramas singurul candidat la sefia Spitalului Judetean din Oradea, dupa ce contracandidatul sau, Gavrila Grebenisan, managerul interimar al Spitalului Clinic Judetean din Oradea, si-a retras candidatura cu numai doua ore inainte de concursul pentru post.

"Mi-am retras candidatura. Fiecare sa inteleaga din asta ce doreste", a declarat managerul interimar al Spitalului Clinic Judetean din Oradea, iar Ritli Ladislau Csongor a refuzat sa faca orice comentariu legat de unicitatea sa, scrie Jurnalul National.

Ritli Ladislau Csongor, fiul ministrului Sanatatii, Ritli Ladislau (foto), si-a depus candidatura, in urma cu o saptamana, in ultima zi de depunere a dosarelor, la concursul organizat pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judetean din Oradea, alaturi de Gavril Grebenisan, care detine interimar aceasta functie.

Ritli Ladislau Csongor a fost manager al Spitalului Clinic de Recuperare din Baile Felix pana in anul 2009, dupa care a devenit consilier al lui Cseke Attila la Ministerul Sanatatii, unde avea atributii pe linie juridica, incetand raporturile de munca odata ce tatal sau, doctorul Ritli Ladislau, a preluat conducerea ministerului, in luna august a acestui an.

Concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judetean a inceput in 24 octombrie, cand are loc testul-grila, dupa aceasta proba urmand sa se desfasoare sustinerea proiectului de management.

Citeste si:
Cenzura odioasă impusă de „infamul Doi și-un sfert”. Istoricii nu mai pot accesa documentele sensibile din istoria României
Cenzura odioasă impusă de „infamul Doi și-un sfert”. Istoricii nu mai pot accesa documentele sensibile din istoria României
Istoricii și cercetătorii români acuză serviciul de informații al Ministerului Afacerilor Interne că le-a „tăiat” accesul la studiul documentelor sensibile din trecutul recent al țării...
Judecătorul Dănileț, sistemul mafiot și cine mai trebuie să se teamă
Judecătorul Dănileț, sistemul mafiot și cine mai trebuie să se teamă
Judecătorul Cristian Dănileț a fost dat afară pentru a doua oară din magistratură. Politicienilor nu le place de el, pentru că explică prea mult, desface firul în patru când explică...