Criminal afgan căutat de Poliția Română, pe lista Most Wanted a Europol VIDEO

Vineri, 03 Decembrie 2021, ora 14:12
3280 citiri
Criminal afgan căutat de Poliția Română, pe lista Most Wanted a Europol VIDEO
Rizaiy Kamal, criminal căutat de poliția română prin Europol FOTO: Europol

Rizaiy Kamal, alias Rizai Gardiz, un cetățean afgan de 26 de ani este căutat de poliția din România pentru un omor comis în urmă cu un an într-o benzinărie de pe Autostrada A1.

Bărbatul se află acum și pe lista Europe's Most Wanted. Polițiile europene au în comun o campanie pentru prinderea infractorilor periculoși. Anul trecut Ioan Grad era infractorul căutat de autoritățile române pentru infracțiuni de agresiune sexuală. Acesta nu a fost prins nici acum, figurând în continuare în lista Most Wanted a IGPR.

Campanie a polițiilor europene pentru prinderea criminalilor și a traficanților de droguri și persoane

Poliția Română, alături de agențiile de aplicare a legii din alte state membre și Europol, lansează o campanie de creștere a gradului de informare publică, în scopul prinderii persoanelor căutate pentru săvârșirea de infracțiuni de omor, trafic de droguri și trafic de persoane.

Persoana urmărită de Poliția Română, în această campanie, este Rizaiy Kamal, alias Rizai Gardiz, cetățean afgan, de 26 de ani.

Acesta are 1,63 metri înălțime și ochi verzi.

La data de 9 decembrie 2020, în jurul orei 05.00, pe autostrada A1, tronsonul Arad - Timişoara, în incinta unei benzinării, a fost găsită o persoană, de naţionalitate afgană, care a suferit înjunghieri în zona abdominală, fiind victima unei agresiuni. Leziunile suferite au pus în pericol viața victimei, acestea fiind cauzate de activitatea violentă a celui în cauză, care, în același timp, ar fi aplicat lovituri cu cuțitul, în zona abdominală, unei alte persoane, provocându-i moartea.

Pe numele bărbatului, Tribunalul Arad a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat, trafic de migranți, tentativă de omor și omor.

Unii dintre cei mai căutați infractori din Europa sunt urmăriți de o perioadă mai lungă. În prezent, ar putea să trăiască o viață relativ obișnuită, dar au un trecut pe care vor să-l ascundă.

Video campanie Europol

E.N. – F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams - Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților) înglobează toate structurile naționale de „Urmăriri”, cu sprijinul Europol, pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene, în ceea ce privește localizarea, arestarea și predarea persoanelor urmărite în baza mandatului european de arestare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Rizaiy Kamal, #criminal, #campanie gasire criminal, #Europol , #politie