Înapoi la listarea arhivei

10 Ianuarie 2010 - Tinerii nu sunt interesati sa invete tainele potcovitului

Mihai Grigoroiu are 50 de ani si spune ca s-a apucat sa potcoveasca animalele din sat pentru ca avea nevoie sa castige un ban in plus.

10 Ianuarie 2010 - Barbatul omorat la Dragasani a fost tarat cu un cal 400 de metri

Cercetarile politiei facute in cazul barbatului disparut din Dragasani, gasit mort intr-un put, au scos la iveala, faptul ca, acesta a fost tarat de agresor cu un cal pe un teren agricol, apoi

10 Ianuarie 2010 - Omorat si aruncat intr-un put

Disparitia barbatului a fost anuntata la politie dupa sase zile de un var al victimei. Cadavrul barbatului a fost gasit dupa patru zile de cautari.

10 Ianuarie 2010 - Primele imagini cu barbatul gasit mort intr-un put de irigatii

Trupul lui Marian Gradinaru, de 38 de ani din municipiul Dragasani a fost scos din fantana cu ajutorul pompierilor militari.

10 Ianuarie 2010 - Ibericele de la Itxako, pregatite pentru Oltchim

Echipa de handbal Itxako Estella a efectuat ultimul antrenament oficial in Sala Polivalenta "Traian" din Ramnicu Valcea, inaintea meciului cu Oltchim, programat diseara, de la ora 19.00.

10 Ianuarie 2010 - Potcovarii sunt pe cale de disparitie la sat

Desi in satele valcene, taranii inca mai au cai si carute, pe care le folosesc in agricultura, oamenii se plang ca "incaltarea" animalelor este o adevarata corvoada.

10 Ianuarie 2010 - Corabia in miniatura cu insemnele Stelei pleaca la Bucuresti

Un fost voleibalist, i-a constuit lui Becali un velier care sa-l duca in Champions League. Panzele sunt in culorile clubului din Ghencea, iar drept rasplata pensionarul vrea autograf cu toti

10 Ianuarie 2010 - 50 de jandarmi asigura ordinea la meciul de handbal

Principalele stiri ce pot fi citite azi si in editia tiparita a Adevarului de Seara.