Înapoi la listarea arhivei

26 Octombrie 2012 - Astazi, 26 octombrie 2012, ora 17.00, se va auzi primul gong al Festivalului National de Satira si Umor "Povestea vorbei" editia a VII-a

La ora cand cititi aceste randuri, pregatirile pentru deschiderea Festivalului National de Satira si umor "Povestea vorbei", editia a VII-a 2012, s-au incheiat.

26 Octombrie 2012 - La Colegiul Forestier, Seminar despre incurajarea copiilor cu dizabilitati

Ieri, Fundatia Special Olympics, pe baza unui protocol semnat cu MECTS, a organizat un seminar de informare si familiarizare cu programul si manualul "Participa". Actiunea a avut la Colegiul Tehnic

26 Octombrie 2012 - Procurorii le-au aratat ziaristilor in ce birouri lucreaza

Ca in fiecare an, pe data de 25 octombrie, Parchetele si Instantele din tara sarbatoresc "Ziua Europeana a Justitiei".

26 Octombrie 2012 - Savanti din toata lumea conferentiaza la Calimanesti

Este primul an in care Conferinta Internationala "Progrese in Criogenie si Separarea Izotopilor" se desfasoara pe parcursul a doar doua zile (25 si 26 octombrie).

26 Octombrie 2012 - Copiii invata sa protejeze mediul

Ieri, la River Plazza Mall, prescolarii din grupa mare A, de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 1, din Ramnicu Valcea au facut o demonstratie practica de compactare a PET- urilor.

26 Octombrie 2012 - Omul de fotbal Dumitru Lovin, fost candidat la sefia AJF Valcea: "Echipele din Liga a 4-a se bat pentru un loc in "C", pe care l-ar fi putut putut primi cadou!"

Multa vreme implicat in activitatea fotbalului judetean din Valcea din diferite situatii ca antrenor, in special, Dumitru Lovin este acum un fin comentator al fenomenului sportiv judetean.

26 Octombrie 2012 - Parcul auto al Serviciului de Ambulanta se va innoi cu un Duster 4x4

Autospeciala va fi achizitionata prin programul Rabla

26 Octombrie 2012 - Un barbat a ajuns la urgente dupa a cazut cu motoscuterul

In ultima vreme, pe soselele valcene au avut loc tot mai multe acciodente rutiere. Astfel, pe 24 octombrie, S. Marius, de 42 ani, din Targoviste, conducea un Mercedes, pe DN 7- Bujoreni, si din cauza

26 Octombrie 2012 - Achizitii de autobuze noi la ETA

Primaria municipiului Ramnicu Valcea va achizitiona 8 autobuze noi in leasing la SC ETA SA, pentru innoirea parcului auto.

26 Octombrie 2012 - S-a infipt cu masina intr-o caruta

La data de 24 octombrie a.c., ora 09.58, S. Marius, de 42 ani, din municipiul Targoviste, judetul Dambovita, in timp ce conducea un autoturism, marca Mercedes, pe DN7- Bujoreni, la km 182+700m, nu a

26 Octombrie 2012 - Azi, la Prundeni: Festivalul Vinului Valcean

Astazi, de ziua Sfantului Dumitru, la Zavideni, pe esplanada Centrului de Cultura si Educatie, vor avea loc manifestari culturale prilejuite de Festivalul Vinului Valcean.

26 Octombrie 2012 - Trei planuri de bataie * Jucatoarele de la Oltchim Rm. Vilcea au plecat ieri spre Danemarca

Jakob Vestergaard spune ca Randers e puternica in aparare si pe contraatac, dar ca a pregatit tactici diferite. O victorie ar netezi drumul Oltchimului spre primul loc in grupa.

26 Octombrie 2012 - Combinatul Oltchim isi reia activitatea: Societatea continua cu datorii

Combinatul Oltchim Ramnicu Valcea va relua joi dimineata activitatea, insa doar pentru o singura sectie.