Înapoi la listarea arhivei

29 Octombrie 2013 - Oltchim Ramnicu Valcea va prelua in aceasta saptamana majoritatea salariatilor de la Mentchim

Un numar de 160 de salariati de la societatea Mentchim vor fi preluati de catre Oltchim Ramnicu Valcea incepand de marti, a declarat liderul sindicatului Victoria, Corneliu Cernev.

29 Octombrie 2013 - Majoritate ad-hoc a PSD si PDL in Consiliul Local Ramnicu Valcea

Consilierii municipali ai PSD au votat in sedinta ordinara de luni a Consiliului Ramnicu Valcea alaturi de PDL in majoritatea punctelor de pe ordinea de zi, formandu-se astfel o noua majoritate la

29 Octombrie 2013 - Trei decedati intr-un accident produs in orasul Balcesti

Trei persoane si-au pierdut viata marti dimineata in urma unui accident de circulatie produs in orasul Balcesti, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Alina Teodorescu.

29 Octombrie 2013 - Ancheta a DGASPC dupa ce o fetita de 12 ani a fost agresata de parintii sai

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Valcea a intervenit intr-un caz social dupa ce o minora de 12 ani care fost agresata de parinti a necesitat internarea in spital.

29 Octombrie 2013 - Trei morti, dupa un grav accident de circulatie in Valcea

3 persoane au murit, iar una a fost grav ranita, in urma unui accident petrecut in aceasta dimineata(marti n.r.)in Valcea.

29 Octombrie 2013 - La Stoilesti, buget axat pe investitii

Cu un buget axat pe investitii, primarul Florin Ionescu a reusit sa deruleze in acest an mai multe proiecte pentru locuitorii din comuna Stoilesti.

29 Octombrie 2013 - In comuna Ghioroiu, contract de 70.000 lei pentru parcelarea terenurilor

In luna martie a anului trecut, administratia locala a comunei Ghioroiu a incheiat un contract cu o Persoana Fizica Autorizata pentru intocmirea de planuri de parcelare pentru terenurile agricole si

29 Octombrie 2013 - Tabara pentru elevii din ciclul primar

Palatul Copiilor din Ramnicu Valcea organizeaza, in saptamana 4-8 noiembrie 2013, in vacanta elevilor de ciclu primar, o tabara educativa, care se adreseaza elevilor din clasele I-IV.

29 Octombrie 2013 - Curs de formare la CCD: Strategii de prevenire a parasirii timpurii a scolii

Unul dintre cursurile organizate in acest an scolar de catre Casa Corpului Didactic Valcea se refera la "Strategiile de prevenire a parasirii timpurii a scolii pentru copiii proveniti din grupurile

29 Octombrie 2013 - Intalniri muzicale la Sectia pentru Copii

In fiecare zi de luni, la Sectia pentru Copii a Bibliotecii Judetene "Antim Ivireanul" au loc intalniri muzicale in cadrul proiectului "Prin muzica suntem uniti".

29 Octombrie 2013 - ETA a primit cele opt autobuze noi

Luni, in municipiul Ramnicu Valcea, s-a aflat Excelenta Sa, Ambasadorul Republicii Populare Chineza la Bucuresti, doamna Huo Yuzhen.

29 Octombrie 2013 - Fotbal, Liga a II-a CS Municipal, prima deasupra liniei - gruparea din Zavoi are emotii cu trei etape inainte de finalul turului de campionat

La finalul rundei a saptea din Seria de Vest a esalonului inferior, suporterii CSM-ului jubilau.