Înapoi la listarea arhivei

19 Iunie 2014 - Mihaita Cretulescu este noul manager al Spitalului Judetean Valcea

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, a decis inlocuirea directoarei Spitalului Judetean Valcea, Georgeta Saliste, dupa ce, sustine el, a descoperit mai multe deficiente in management.

19 Iunie 2014 - Tir plin cu sticle de apa plata, rasturnat la Prundeni

Joi dimineata, in jurul orei 07.00, un tir plin cu sticle de apa plata s-a rasturnat pe DN 64, la Prundeni. Accidentul s-a produs din cauza vitezei, soferul tirului neadaptand viteza intr-o curba si,

19 Iunie 2014 - A cincea editie a Festivalului de Teatru "Pasi mici spre roluri mari", organizata de World Vision

World Vision - Biroul Zonal Valcea a organizat pe 16 iunie a cincea editie a Festivalului de Teatru "Pasi mici spre roluri mari".

19 Iunie 2014 - Perchezitii la patru societati de panificatie

Politistii au perchezitionat ieri, in judetele Valcea, Arges, Ilfov, Teleorman, Prahova si Dambovita, 22 de firme si 25 de locuinte ale unor persoane suspectate ca au achizitionat, procesat si

19 Iunie 2014 - Un tanar a furat televizorul familiei la care lucra ca zilier

Oamenii legii din Dragasani au fost sesizati marti cu privire comiterea unei fapte de furt dintr-o locuinta din municipiu.

19 Iunie 2014 - Din cauza vitezei, a intrat cu masina intr-un gard din beton

L. Ioan, de 27 de ani, din statiunea Voineasa, aflat la volanul unui autovehicul pe DN 7 A, la un moment dat, nu a adaptat viteza la conditiile de drum (imbracaminte asfaltica uda din cauza ploii), a

19 Iunie 2014 - 23 de strazi asfaltate la Olanesti

La Olanesti a inceput in tromba operatiunea "asfaltare", care se va termina fix peste un an. "Este un proiect mai mare de reabilitare a infrastructurii rutiere. Vom reabilita 23 de strazi. Se vor

19 Iunie 2014 - La Ocnele Mari, Festivalul National de Poezie Vasile Militaru

In perioada 15 mai 2014 - 25 iulie 2014, la Ocnele Mari se desfasoara Festivalul National de Poezie Vasile Militaru, ajuns la a IV-a editie.

19 Iunie 2014 - La Nicolae Balcescu, Armata a construit podul in mai putin de 30 de zile

Armata a reusit sa refaca legatura dintre cele doua sate izolate din comuna Nicolae Balcescu, dupa ce podul peste raul Topolog a fost distrus de ape.

19 Iunie 2014 - Cu cagule pe fata, trei hoti din Ramnic au furat 1 kilogram de aur

Politistii valceni au efectuat in dimineata zilei de miercuri, cinci perchezitii la valceni suspecti de furturi. In speta, trei persoane sunt acuzate de furt de bijuterii dintr-un amanet din Rm.

19 Iunie 2014 - Primaria scoate la vanzare masinile abandonate sau parcate ilegal pe domeniul public

La tariful de ridicare si depozitare se adauga si amenda pentru parcarea neregulamentara care este cuprinsa, potrivit unei hotarari a Consiliului Local, intre 300 si 500 de lei.