Înapoi la listarea arhivei

13 Septembrie 2020 - Un nou serviciu social al Arhiepiscopiei Ramnicului: Centrul de consiliere si sprijin

Serviciul social Centrul de consiliere si sprijin - Serviciu social acordat in comunitate persoanelor adulte este infiintat si administrat de Arhiepiscopia Ramnicului, fiind acreditat de catre

13 Septembrie 2020 - VEZI AICI mesajul de deschidere a noului an scolar al Mihaelei Andreianu

Scoala incepe in acest an in data de 14 septembrie. Ministerul Educatiei a prezentat cele mai importante aspecte ale organizarii orelor de curs, incepand cu aceasta data.

13 Septembrie 2020 - Noi activitati sociale ale Arhiepiscopiei Ramnicului

Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Ramnicului a organizat joi, 10 septembrie, o actiune de intrajutorare a unor persoane aflate in situatie de risc.

13 Septembrie 2020 - FOTO ACCIDENT PE DN 7! Soferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest

La data de 13.09.2020, un barbat de 26 ani din Rm. Valcea a condus un auto pe DN 7, directia Pitesti-Rm. Valcea, pe banda nr. 2, iar la km 161 nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, curba la

13 Septembrie 2020 - FOTO. ACCIDENT pe DN 7, la MILCOIU. Doua victime...

aEuroSViteza face din nou victime pe soselele din Valcea. Azi, 13 septembrie 2020, doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier ce a avut loc pe DN 7, pe raza localitatii Milcoiu.

13 Septembrie 2020 - Haine si incaltaminte FAKE, descoperite in DOVALI (Ramnicu Valcea)

Zilele trecute, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au efectuat verificari la complexul comercial Dovali de pe raza municipiului Ramnicu Valcea.