Ambasadorul Tunisiei, in vizita la Budesti. "Comuna noastra devine o atractie pentru potentiali investitori" - spune primarul Vladulescu (FOTO)

Joi, 24 Noiembrie 2022, ora 14:08
162 citiri
Vizita importanta la Budesti. Marti, 22 noiembrie 2022, ambasadorul Tunisiei a poposit in comuna valceana Budesti, fiind intampinat asa cum se cuvine de primarul Ion Vladulescu. Discutiile s-au axat pe o viitoare colaborare intre comunitatea publica locala din Budesti si potentiali parteneri din Tunisia, un pas important in dezvoltarea economica, sociala si culturala a comunei valcene.

"In cursul zilei de marti, 22 noiembrie, am avut onoarea de a intampina, la sediul Primariei Budesti, pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.