Ana-Loredana Predescu catre ministrul Energiei, Virgil Popescu: Modul de calcul al facturilor de energie trebuie revizuit!

Marti, 26 Octombrie 2021, ora 15:32
45 citiri
Ana-Loredana Predescu, deputat PPU (social-liberal), afiliat grupului PSD, i-a atras atentia ministrului interimar al Energiei, domnul Virgil Popescu, asupra faptului ca modul de calcul al facturilor la energie electrica sau gaze naturale trebuie revizuit ca parte a Schemei de sprijin a consumatorilor casnici.
In cadrul sedintei reunite a Comisiei pentru industrii si servicii si a Comisiei pentru munca si protectie sociala, pentru dezbaterea Legii privind plafonarea preturilor la energie din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.