CATE ACCIDENTE mai trebuie sa se produca la intersectia de la Buleta pentru a ne convinge ca in zona este necesar un sens giratoriu!?

Miercuri, 21 Februarie 2024, ora 14:35
59 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, si primarul comunei Mihaesti, Constantin Barzageanu, au semnat, in data de 20 februarie 2024, parteneriatul pentru construirea unui sens giratoriu la intersectia de la Buleta (DN 67 cu DC 128), in zona cunoscuta sub numele de "La pluta".

Ca in alte randuri, au aparut deja "internauti" care au spus ca nu este nevoie de un sens giratoriu in acea zona, ca valorile de trafic nu justifica o astfel de investitie, ca investitia este prea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.