De ce este important pentru judetul Valcea si pentru tara semnarea tuturor contractelor de constructie ale autostrazii Sibiu-Pitesti?

Duminica, 07 August 2022, ora 19:36
159 citiri
Zilele trecute, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii (CNAIR) a semnat contractul pentru constructia sectiunii 3 a autostrazii Sibiu-Pitesti, in valoare de 5,3 miliarde de lei fara TVA, ultimul si cel mai important. "Este cel mai mare contract semnat de CNAIR vreodata. Intr-un final, cu foarte mare intarziere avem aceste contracte semnate, urmand ca cei care au castigat licitatiile sa se tina de termenii contractului si sa avem dupa zeci de ani o autostrada care traverseaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.