FOTO Noi indicii despre echipamentul turistic de mii de euro gasit sfasiat in Muntii Capatanii: "Este o portiune de 200 de metri unde n-ar intra oricine"

Sursa: Adevarul
Sambata, 11 Aprilie 2020, ora 00:33
284 citiri
In Muntii Capatanii au fost descoperite de un localnic un echipament montan si bunuri de mii de euro abandonate. In urma cercetarilor la fata locului ies la lumina, zi de zi, detalii bizare despre acest caz. GALERIE FOTO O serie de lucruri abandonate, in valoare de mii de euro, apartinand unor turisti necunoscuti, au fost descoperite in Muntii Capatanii, in data de 7 aprilie. Un localnic le-a gasit in Canionul cu cascade Vultureasa, din apropierea orasului Brezoi - Valcea si a alertat imediat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.