FOTO Povestea cupolei anonime din Valcea decretate cel mai mare vitraliu din lume: "Este inclusa in traseele de turism ale Frantei, dar nu si ale Romaniei"

Sursa: Adevarul
Vineri, 10 Aprilie 2020, ora 18:29
175 citiri
Ultimul record mondial omologat de Romania are o poveste extraordinara care a iesit la iveala abia acum, la aflarea vestii, dupa mai bine de un deceniu si jumatate de existenta. GALERIE FOTO Astazi, se remarca o renastere a popularitatii vitraliului, al carui scop nu este insa acela de a permite oamenilor sa vada afara, ci de a infrumuseta cladirile, de a controla lumina si de cele mai multe ori de a spune o poveste, ca in cazul celei mai mari cupole - vitraliu din lume, care se afla in Romania. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.