FOTO Primul festival al ideilor, marca TEDx, la Valcea, cu oameni care fac lucrurile sa se intample: "Vrem sa atragem viitorul mai devreme"

Sursa: Adevarul
Duminica, 28 Iunie 2020, ora 19:18
50 citiri
Primul eveniment dedicat unui festival al ideilor, cu oameni si despre oameni care au reusit si reusesc in continuare sa faca ceva pentru comunitatile din care provin si nu numai, a avut loc la Ramnicu Valcea, pe 27 iunie. GALERIE FOTO Este vorba despre un eveniment marca TEDx, organizat de Fundatia *Miscam Valcea*, care a avut ca invitate o serie de personalitati pe post de speakeri, precum: Irina Margareta Nistor - legendara voce a filmelor, Florin Cobuz - fondator NOD Maker Space si al celei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.