FOTO Un mare producator asteapta certificarea unui material pentru articole sanitare: "Romania poate produce pentru toata Europa"

Sursa: Adevarul
Joi, 02 Aprilie 2020, ora 15:17
161 citiri
Agentia de Cercetare pentru Tehnica si Tehnologii Militare are in testare un produs care ar urma sa reprezinte materia prima pentru toata gama de articole sanitare necesare in lupta cu pandemia de coronavirus. GALERIE FOTO Este vorba despre un prototip realizat de cel mai mare producator de textile netesute din Romania cu capital 100 % romanesc - SC MINET SA. Compania valceana a facut o solicitare catre Agentia de Cercetare pentru Tehnica si Tehnologii Militare - institutia desemnata sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.