Gestul iresponsabil a doua angajate de la ambulanta. Femeile au ascuns ca locuiesc cu o ruda venita din Anglia: "Ma rog sa nu apara simptomatologia"

Sursa: Adevarul
Sambata, 28 Martie 2020, ora 19:58
223 citiri
Ambulanta Dragasani a intrat in alerta, dupa ce s-a aflat ca doua dintre angajate, mama si fiica, nu au anuntat la serviciu ca li s-a intors fiul, respectiv fratele, din Anglia. Potrivit publicatiei "Indiscret in Oltenia", seful Ambulantei Dragasani - Valcea, dr. Dorin Oradan, a anuntat Politia imediat ce a aflat despre aceasta situatie. Barbatul s-a intors din Anglia in data de 18 martie, locuind in aceeasi casa cu mama sa, care este femeie de serviciu la Ambulanta Dragasani si cu sora, care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.