IPJ Valcea, noi precizari in scandalul lumanarilor de Pasti: "Deocamdata nu se constata incalcarea Ordonantelor Militare"

Duminica, 19 Aprilie 2020, ora 19:05
225 citiri
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Valcea face declaratii in scandalul care a cuprins spatiul public valcean tocmai in prima zi de Pasti. ,,S-a inteles putin gresit, dar terminologia in care ne exprimam noi este clara. Am spus doar ca vom face verificari. Aceasta nu inseamna dosar penal sau cine stie ce altceva. In urma verificarilor s-a stabilit ca nu s-a incalcat nicio Ordonanta Militara pentru ca respectivele candele au fost aprinse de oameni care se aflau in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.