Mircia Gutau, dupa alegeri: "Incepe un nou capitol din viata Ramnicului, un capitol in care ii invit pe toti sa scrie cate o pagina de fapte memorabile"

Luni, 28 Septembrie 2020, ora 12:43
96 citiri
Comunicat

Alegerile de ieri au pus punct unei perioade zbuciumate de precampanie si campanie electorala intinsa, din cauza pandemiei de coronavirus, pe aproape un an. O perioada marcata, din pacate, de atacuri furibunde la persoana, de derapaje, de actiuni la limita legii si chiar dincolo de aceasta, de intoxicari si manipulari dintre cele mai grosolane.

Dar acum s-a terminat! Locuitorii Ramnicului au stiut sa aleaga, din amestecul de informatii reale si fake-news cu care au fost asaltati, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.