O initiativa personala a primarului Gutau: in noaptea de Inviere, lumina la toate locurile de veci din cimitirele Ramnicului!

Miercuri, 15 Aprilie 2020, ora 10:46
101 citiri
In conditiile in care la aceste Sarbatori Pascale restrictiile de acces in cimitire vor ramane in vigoare si in virtutea traditiei crestin-ortodocsilor de a aprinde in noaptea de Inviere o lumanare la mormintele celor disparuti, primarul Mircia Gutau a avut ideea de a aduce o alinare in sufletele celor care nu vor putea face un astfel degest. Edilul-sef a achizitionat din banii sai aproape 18.000 de candele ce urmeaza a fi aprinse la toate mormintele din cele 11 cimitire de pe teritoriul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.