Proiect cu finantare europeana in Ramnicu Valcea: incep lucrarile de reabilitare termica la internatul si cantina Colegiului National "Mircea cel Batran"

Marti, 28 Aprilie 2020, ora 18:40
64 citiri
Luni, 27 aprilie, s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor de reabilitare termica la internatul si cantina Colegiului National "Mircea cel Batran", proiect cu finantare europeana in cadrul Programului Operational Regional 2014 - 2020. Dupa mai multe proceduri de selectie anulate ca urmare a neprezentarii unor firme interesate, proiectul a fost adjudecat la cea de-a patra lansare in SEAP, iar in data de 24.03.2020 s-a incheiatcontractul de executie a lucrarilor cu o durata de 12 luni. In cadrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.