Rubrica lu' Nea Nae Miercuri, la Biblioteca Judeteana, Lansarea cartii "Susani - 450 de ani de atestare documentara (1567- 2017)"

Luni, 30 Octombrie 2017, ora 21:25
102 citiri
Nici nu s-au stins bine ecourile numeroaselor manifestari care s-au desfasurat in luna octombrie si iata, luna a acestei capricioase toamne debuteaza cu o noua prezentare si lansare de carte sub genericul "Susani 450". De fapt, aceasta lucrare extrem de interesanta si mai ales benefica, nu numai pentru locuitorii comunei Ramesti- Beica, azi Susani, dar si pentru cadrele didactice care predau discipline legate direct de viata si activitatea unor locuitori din diferite zone ale Valcii, pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.