Si-a aparat demnitatea, munca si fabrica cu o rabdare de chinez. Constantin Roibu l-a facut de doi lei in instanta pe profesorul de drept Gheorghe Piperea!

Duminica, 28 Octombrie 2018, ora 15:32
328 citiri
Joi seara am primit un telefon de la domnul Roibu, pe care nu-l mai vazusem demult, nu-l mai auzisem demult. M-a intrebat, ca de obicei, ce mai fac si apoi, cu o voce in care se simtea o bucurie retinuta, mi-a spus ca a castigat procesul cu Piperea, care-l acuzase de management defectuos si care ar fi adus Oltchim-ului pagube de cinci sute de milioane de euro! La Rm. Valcea, prin instantele prin care a trecut dosarul s-au primit hotarari favorabile fostului director general de la Oltchim, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.