VIDEO Abuz sau tupeu? "Sa-ti ia permisul, sa-ti dea si 2.000 lei amenda... Avem acte, declaratie, manusi si masca, totul in regula"

Sursa: Adevarul
Sambata, 11 Aprilie 2020, ora 14:31
304 citiri
Doi tineri din Valcea acuza ca au fost amendati pe nedrept, vineri, 10 aprilie, de catre politisti, care l-au lasat pe unul dintre fara permis de conducere. Politia Valcea vine cu o alta explicatie. GALERIE FOTO
Doi tineri din Ramnicu Valcea au fost opriti vineri dupa-amiaza, 10 aprilie, de un filtru de Politie pe un bulevard din oras.
Ulterior, au postat doua filmari pe Facebook in care afirma ca au fost amendati pe nedrept cu 2.000 de lei, desi aveau asupra lor toate documentele: declaratie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.