VIDEO Lectia de umanitate a unui orfan care salveaza animale in plina pandamie: "Datorita mie, multi straini s-au implicat in adoptia de caini abandonati"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Aprilie 2020, ora 00:30
168 citiri
In plina pandemie de coronavirus, primim adevarate lectii de umanitate de unde ne-am astepta mai putin, cum este cazul unui copil de la un centru de plasament din Valcea. GALERIE FOTO De mai bine de o luna de zile, un adolescent dintr-un centru de plasament din Ramnicu Valcea se lupta cu mentalitatile si restrictiile, in plina pandemie, in dorinta lui oarecum nebuneasca de a salva niste caini de la un adapost public. Se numeste Constantin Titiriga, urmeaza sa implineasca 17 ani in luna mai, si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.