VIDEO "Miscam Valcea" vrea, prin puterea exemplului, sa miste intreaga tara: "Este o cursa contra cronometru pentru viata"

Sursa: Adevarul
Marti, 21 Aprilie 2020, ora 20:05
62 citiri
Un ONG de provincie - "Miscam Valcea" - demonstreaza ca societatea civila poate fi mobilizata pentru a sprijini comunitatea si cadrele medicale. GALERIE FOTO Povestea "Miscam Valcea" este unul dintre exemplele demne de urmat in lupta impotriva noului coronavirus. Desi pornita dintr-un orasel de provincie, a reusit sa se extinda intr-un judet intreg si sa ajunga pana la Bucuresti. Totul a inceput cu ideea membrilor asociatiei de a aduce viziere transparente si dezinfectabile medicilor valceni, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.