VIDEO: Modernizare in industria grea dupa 30 de ani. Echipament de productie - unicat in Romania. COMES S.A. se relanseaza in industria nucleara.

Miercuri, 22 Noiembrie 2023, ora 11:29
91 citiri
Grupul nemtean COMES, specializat in echipament tehnologic sub presiune, anunta finalizarea unei noi investitii strategice pentru productia industriala locala.

Fabrica opereaza acum un valt hidraulic performant unicat in tara pentru indoire de table la dimensiuni si grosimi foarte mari.

Aceasta noua dotare tehnica, singulara pe piata de profil interna, acopera orice tip de cerere privind formarea de placi metalice groase cu geometrie variabila.

Investitia COMES in tehnologie performanta de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
VESTE BUNA pentru producatorii romani de materiale de constructii, de la deputatul Cazan
In data de 13 februarie 2024, a fost votat in Camera Deputatilor proiectul de Lege privind aprobarea ...
Brezoi, Fartatesti, Gradistea, Baile Govora... doar cateva dintre localitatile in care ISU Valcea a intervenit in ultimele 48 de ore
In perioada 14 februarie (ora 08.00) - 16 februarie (ora 08.00), pompierii din cadrul celor opt ...
Valceanul care a facut prostii in Germania a fost prins la Bujoreni
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale, cu sprijinul celor de la Politia Municipiului ...