VIDEO Momentul impactului devastator intre doua masini, surprins de o camera de filmat. Ambii soferi au decedat: "Doamne, vai de capul meu!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 22 Martie 2020, ora 21:38
307 citiri
Un grav accident rutier s-a petrecut duminica dupa-amiaza, 22 martie, pe un drum national din Valcea. In urma coliziunii a doua masini, ambii soferi au decedat. GALERIE FOTO Accidentul a avut loc la km 155 + 500 m, in satul Bogdanesti din Tomsani - Valcea, pe DN 67. O camera de supraveghere de la un imobil din zona a imortalizat impactul. Acestea surprind coliziunea extrem de violenta dintre doua masini, ai caror soferi par sa nu fi realizat nici un moment ce se intampla, avand in vedere ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.