VIDEO Primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de violenta fizica, in plina campanie electorala: "I-a dat cu o geanta in cap"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 23 Septembrie 2020, ora 09:49
300 citiri
O plangere impotriva primarului Mircia Gutau, candidat la alegerile locale din 27 septembrie pentru un nou mandat, a fost depusa la Politia Ramnicu Valcea de catre o persoana care sustine ca a fost victima unei agresiuni. Incidentul s-a petrecut marti dimineata, 22 septembrie, in Cartierul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Un barbat care impartea fluturasi, cu informatii despre unul dintre candidatii la Primaria Ramnicului si acuze la adresa actualei conduceri a administratiei publice locale, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.