VIDEO Scandal la varful administratiei locale din Ramnicu Valcea. Primarul, despre un rival: "A cazut ca dobitocul in cap"

Sursa: Adevarul
Joi, 02 Iulie 2020, ora 19:06
163 citiri
Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a fost acuzat de un fost coleg de partid ca ar fi pus oameni sa-l bata. In replica, edilul a pus la dispozitia mass-media o filmare menita sa faca lumina in acest caz. Un scandal care il are in centrul atentiei pe primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a izbucnit in urma cu trei saptamani, in mediul online, cand pe retelele de socializare au fost postate mai multe fotografii prezentand un barbat desfigurat pe masa de operatie a unui spital. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.