Un nou stadion modern in Ramnicu Valcea! Primarul Mircia Gutau a facut anuntul: "Am depus toate documentele, avem avizul!"

Miercuri, 25 Decembrie 2019, ora 19:35
113 citiri
Orasul Ramnicu Valcea va avea un stadion modern. Anuntul a fost facut chiar de primarul Mircia Gutau, la Gala Fotbalului Valcean.

Edilul a anuntat ca a depus toate actele necesare la Compania Nationala de Investitii, iar CNI a dat unda verde pentru construirea unui nou stadion la Ramnicu Valcea: "Am depus toate documentele la CNI pentru construirea unui stadion ultramodern la Ramnicu Valcea, avem toate avizele luate. Vom dezbate exact locul unde se va construi acest stadion. Din punctul meu de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.