Haos la concertul Robbie Williams: Prima reactie de la Coca-Cola

Luni, 20 Iulie 2015, ora 12:50
11073 citiri
Haos la concertul Robbie Williams: Prima reactie de la Coca-Cola
Foto: Ziare.com

Companiile Coca-Cola si Ursus, care s-au numarat printre furnizorii concertului pe care Robbie Williams l-a sustinut, vineri, in Piata Constitutiei din Bucuresti, le cer scuze spectatorilor care au intampinat dificultati in momentele in care au incercat sa achizitioneze apa si alte bauturi.

"Coca-Cola a fost unul dintre furnizorii concertului Robbie Williams din 17 iulie 2015, dorind sa fie alaturi de fani la acest eveniment unic. Ne pare rau pentru dificultatile intampinate de participantii la concert, atunci cand au incercat sa achizitioneze apa sau orice alt produs, pentru a se hidrata.

Coca-Cola a respectat conditiile impuse de organizatorii evenimentului, atat in ceea ce priveste numarul de puncte de servire, cat si amplasarea acestora sau modalitatile de plata puse la dispozitia spectatorilor. Vremea caniculara, numarul mare de participanti si aspecte care au tinut de organizarea evenimentului au generat aceasta situatie neplacuta.

Ne dorim ca asemenea momente sa nu se mai repete si vom cauta solutii pentru viitor", se arata in comunicatul remis de Coca-Cola.

Fiasco la concertul Robbie Williams: Organizatorii arunca pisica. Iata unde iti poti recupera banii de pe card

Pe de alta parte, Ursus, in calitate de sponsor si furnizor de bere al evenimentului, a cerut scuze celor care nu au reusit sa achizitioneze bauturi si au petrecut foarte mult timp asteptand la coada si transmite ca le ofera celor nemultumiti un cadou.

Despagubiri dupa haosul organizatoric de la concertul lui Robbie Williams

"Reprezentantii Ursus au facut tot posibilul pentru a asigura o buna desfasurare a activitatii in limitele impuse de organizator. Numarul si amplasarea punctelor de servire, cat si modalitatea de plata au fost stabilite de catre organizatorul evenimentului, nu de brandul Ursus.

Cu toate eforturile noastre, este clar insa ca o mare parte din cei prezenti la concert au avut parte de o experienta neplacuta legata de brandul Ursus. Din acest motiv, am decis sa le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiti de experienta de organizare a concertului un bax de Ursus Premium cadou (6 doze de 0,5L) ", se arata pe pagina de Facebook a Ursus.

Robbie Williams a sustinut, vineri, primul sau concert in Romania si, inca de la debutul show-ului - care a fost unul energic si plin de momente de neuitat -, s-a aratat surprins de numarul mare de spectatori prezenti, marturisind ca nu se astepta sa fie atat de cunoscut in tara noastra.

Peste 60.000 de spectatori

La concertul sustinut de Robbie Williams in Piata Constitutiei din Bucuresti - care a facut parte din turneul international "Let Me Entertain You", ce se desfasoara in peste 10 tari - au participat peste 60.000 de spectatori.

Robbie Williams, concert incendiar la Bucuresti: Romania, ai fost al naibii de minunata! (Foto&Video)

Dupa show, numerosi spectatori au scris pe retelele de socializare ca nu au reusit sa-si achizitioneze bauturi alcoolice si racoritoare din cauza cozilor mari care se formasera la punctele de vanzare amenajate in spatiul in care a avut loc concertul.

Concertul de la Bucuresti al lui Robbie Williams a fost o productie semnata de Marcel Avram, impreuna cu D&D East Entertainment si East European Production.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#Coca Cola scuze Robbie Williams, #Coca Cola Robbie Williams, #organizare proasta Robbie Williams , #concerte