Robbie Williams a ajuns in Romania: Pretentiile cantaretului la Bucuresti (Video)

Joi, 16 Iulie 2015, ora 18:56
10820 citiri
Robbie Williams a ajuns in Romania: Pretentiile cantaretului la Bucuresti (Video)
Foto: Facebook/Robbie Williams

Cantaretul britanic Robbie Williams a sosit, joi seara, in Romania, urmand sa sustina un concert vineri seara, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Robbie Williams a venit in Romania joi seara, cu un avion privat, care a aterizat la ora 18.10, la terminalul Tiriac Air din Aeroportul International "Henri Coanda". Robbie Williams era insotit de membri ai staff-ului sau, dar si de Spencer, cainele lui de culoare alba.

Robbie Williams va sta la un hotel de cinci stele din Bucuresti, dupa cum au declarat, pentru Mediafax, surse.

Cantaretul britanic Robbie Williams va concerta vineri in Piata Constitutiei din Bucuresti, evenimentul fiind o productie semnata de Marcel Avram, impreuna cu D&D East Entertainment si East European Production.

Ce le transmite Robbie Williams romanilor, inainte de concert - Mesaj in chiloti (Video)

Lucrarile de amenajare a scenei pe care va urca Robbie Williams, care masoara 57 de metri lungime si 30 de metri adancime, au inceput pe 11 iulie. Intreaga productie va fi pregatita de 300 de membri ai staff-ului si 150 de masinisti, iar paza va fi asigurata de 600 de agenti de securitate.

Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut sa i se asigure in ziua concertului un meniu sanatos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind facuta constant pe parcursul intregii zile.

Pentru masa de pranz si cina s-au solicitat peste cu carne alba si somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa si sushi. Artistul a mai cerut ca in backstage sa aiba un espressor, ceainic electric, guma de mestecat, lapte proaspat si bauturi energizante necarbonatate.

Totodata, cabina din backstage va fi mobilata cu canapele si fotolii confortabile, lampi decorative si plante si flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispozitie un X-Box 360 si un televizor cu diagonala de 40'' (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

Accesul la concertul pe care cantaretul britanic Robbie Williams il va sustine in Piata Constitutiei din Bucuresti, vineri, este permis de la ora 16.00, potrivit organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment.

Traficul va fi restrictionat total (pe Bulevardul Unirii si pe Bulevardul Libertatii), in perioada 16 iulie, ora 18.00 - 19 iulie, ora 24.00.

Concertul Robbie Williams inchide traficul in centrul Capitalei

Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul international "Let me Entertain You", care se desfasoara in peste 10 tari.

#Robbie Williams ajuns Romania, #robbie williams romania, #Robbie Williams concert Bucuresti , #concerte