Cazanciuc: Timpul va demonstra daca Gorghiu are caderea morala sa vorbeasca de Ponta

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 20:18
7792 citiri
Cazanciuc: Timpul va demonstra daca Gorghiu are caderea morala sa vorbeasca de Ponta
Foto: Captura TVR (Arhiva)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, apreciaza ca timpul va demonstra daca copresedintele PNL Alina Gorghiu are caderea morala sa vorbeasca despre premierul Victor Ponta.

"Doamna Gorghiu continua sa nu inteleaga ca se afla pe scaunul Bratienilor. Este alegerea liberalilor daca vor sa devina un partid de cancan. Timpul va demonstra daca doamna Gorghiu are caderea morala sa vorbeasca de Victor Ponta", a declarat luni, ministrul Justitiei.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustinea, luni, ca "ministrul Cazanciuc ar trebui sa plece acasa" in urma declaratiilor facute cu o seara inainte la un post de televiziune.

"Am vazut declaratiile publice ale ministrului Justitiei referitoare la cat de nepatati si cat de fireasca este o guvernare cu un prim-ministru trimis in judecata pentru fapte de coruptie si cat de fireasca este viata politica in Romania si cat de morala este ea cu un presedinte de partid condamnat deja intr-o prima instanta pentru alte fapte, nu de coruptie.

Ma intrebam daca domnul Cazanciuc n-ar vrea sa plece domnia sa acasa si sa lase in portofoliul de ministru al Justitiei o persoana fie urmarita penal, fie inculpata, fie trimisa in judecata. Se pare ca singurul criteriu de selectie in PSD pentru a fi intr-o functie publica este acela de a fi urmarit penal sau condamnat intr-o anumita etapa procesuala.

E jenant pentru un ministru de Justitie, indiferent de partidul care il sustine, sa aiba o asemenea pozitionare publica. Eu astept sa isi retraga aceste vorbe si sa ceara scuze tuturor cetatenilor cinstiti din Romania pentru asemenea declaratii", a precizat, la Palatul Parlamentului, Alina Gorghiu.

Ministrul Cazanciuc afirma, duminica seara, ca face parte dintr-un guvern extrem de performant si dintr-un partid care, dupa trei ani de guvernare, are un procent de incredere mai mare decat cel cu care a pornit initial.

" (Simt - n.red) ca fac parte dintr-un guvern extrem de performant si dintr-un partid care, dupa trei ani de guvernare, are un procent de incredere mai mare decat cel cu care a pornit initial. Ambii (Victor Ponta si Liviu Dragnea - n.red.) beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, ca orice cetatean, pana la o solutie definitiva.

Nu am fost intotdeauna de acord cu ceea ce omul politic Victor Ponta a spus in spatiul public. Dar fara sprijinul prim-ministrului Victor Ponta nu am fi avut sute de milioane investitii in sistemul judiciar, nu am fi putut acorda sute de milioane restante salariale ca urmare a unor decizii gresite ale guvernelor anterioare, nu am fi avut normele de care sistemul are nevoie", a declarat ministrul Justitiei la Digi 24.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Robert Cazanciuc Alina Gorghiu, #Robert Cazanciuc Gorghiu Ponta, #ministru Justitie Gorghiu Ponta , #ministrul Justitiei