Ministrul Justitiei se bucura ca Ponta s-a intors. Ce spune despre audierea lui la DNA

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 12:24
4686 citiri
Ministrul Justitiei se bucura ca Ponta s-a intors. Ce spune despre audierea lui la DNA
Foto: B1TV

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc (PSD), s-a aratat bucuros, miercuri, la aflarea vestii ca premierul Ponta s-a intors in tara, dupa mai bine de trei saptamani de absenta. Ministrul a precizat ca nu stie cand va merge Victor Ponta la DNA pentru audieri, "dar cu siguranta va merge", a dat el asigurari.

"Am vazut pe fluxurile de stiri ca s-a intors, nu pot decat sa ma bucur de acest lucru", a declarat ministrul Justitiei, miercuri, la iesirea din sediul CSM, precizand inca o data ca el nu crede ca premierul are motive sa isi dea demisia.

Victor Ponta s-a intors in tara: S-a dus la Guvern in carje

Intrebat de jurnalisti daca Victor Ponta se va prezenta la DNA pentru audieri in dosarul Turceni-Rovinari, in care a fost pus sub urmarire penala, Robert Cazanciuc a raspuns: "E o chestiune pe care o discuta impreuna cu avocatul. Nu stiu cand va merge, dar cu siguranta va merge".

Ponta anunta cand se intoarce in tara: In prima zi ma duc si la procuror, la audieri, la ce vrea el (Video)

Pe de alta parte, intrebat daca a luat o decizie cu privire la trecerea sa de la PSD la UNPR, despre care s-a discutat in urma cu mai multe zile, Robert Cazanciuc a precizat: "Nu s-a mai discutat, e o chestiune pentru toamna".

Robert Cazanciuc, lamuriri despre trecerea de la PSD la UNPR

De asemenea, intrebat de jurnalisti ce s-a mai intamplat cu solicitarea CSM adresata Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) de a se discuta despre eventualitatea existentei unor ofiteri acoperiti in justitie, ministrul Cazanciuc a declarat ca subiectul nu a fost inscris pe ordinea de zi a ultimei sedinte CSAT, adaugand: "dar asta nu inseamna ca la urmatoarea sedinta nu ar putea sa existe, daca procedurile sunt finalizate".

Premierul Victor Ponta a revenit, miercuri, in tara, pe neasteptate, la fel cum a si plecat in data de 12 iunie, cand a mers mai intai la Baku, la deschiderea Jocurilor Europene, iar apoi in Turcia, pentru a se opera la genunchi.

Pe tot parcursul acestei perioade, avocata lui Victor Ponta a mers de mai multe ori la DNA, cel mai probabil pentru a prezenta documente care sa ateste ca premierul are o problema medicala si nu poate veni la audieri.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cazanciuc Ponta intors tara, #Cazanciuc Ponta audiat DNA, #Cazanciuc trece UNPR, #Cazanciuc ofiteri acoperiti magistrati , #ministrul Justitiei