PSD il contrazice pe seful CJ Prahova audiat intr-un caz de coruptie: Cazanciuc nu va coordona nimic

Marti, 11 Februarie 2014, ora 14:51
2095 citiri
PSD il contrazice pe seful CJ Prahova audiat intr-un caz de coruptie: Cazanciuc nu va coordona nimic
Foto: Arhiva

Partidul Social Democrat dezminte ca s-ar fi luat o decizie in partid conform careia ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, va coordona filiala PSD Prahova.

"Partidul Social Democrat doreste sa informeze ca niciunul dintre ministrii Robert Cazanciuc, Remus Pricopie si Liviu Voinea, care au devenit recent parte a familiei social-democrate, nu coordoneaza vreo organizatie a partidului. Nu a existat nicio decizie in acest sens la nivelul PSD, informatiile vehiculate in spatiul public in legatura cu domnul Robert Cazanciuc fiind false", se arata intr-un comunicat primit, marti, in jurul orei 14, la redactia Ziare.com.

Cei trei ministri tehnocrati s-au inscris, luni, in Partidul Social Democrat. Ulterior, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a declarat ca s-a cazut de acord ca Robert Cazanciuc sa preia coordonarea filialei PSD Prahova, urmand sa se ocupe de alegerile europarlamentare si cele prezidentiale.

"Am avut o discutie la nivelul conducerii partidului si am convenit ca domnul Cazanciuc sa coordoneze filiala PSD Prahova in vederea alegerilor europarlamentare si a celor prezidentiale. Este un politician tanar, din noul val, este originar din judetul Prahova, iar eu cred ca va aduce un plus de tinerete si dinamism in filiala, dar si un nou mod de a face politica.

Ii multumesc ca a acceptat aceasta pozitie si, asa cum am promis, il voi sprijini in toata activitatea sa politica. Eu voi continua sa coordonez administratia prahoveana, cu cele peste o suta de primarii ale sale", a declarat, luni seara, Mircea Cosma, citat de Romania TV.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, luni seara, aceasta decizie spunand ca nu i se pare nefiresc ca Robert Cazanciuc sa se inscrie intr-un partid, insa nu crede ca ar fi "nimerit" ca ministrul Justitiei sa aiba "insarcinari atat de aplicate".

Ministrul Cazanciuc va coordona filiala PSD Prahova la propunerea unui baron local cu probleme in justitie

Marti dimineata, Mircea Cosma si fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, au fost chemati la audieri la DNA Ploiesti, procurorii urmand sa ceara punerea lor sub acuzare intr-un dosar de coruptie, potrivit unor surse judiciare citate de Digi24.

Presedintele CJ Prahova, audiat la DNA impreuna cu fiul sau, deputat

C.B.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Cazanciuc PSD Prahova, #Miron Cosma Cazanciuc PSD, #Ministrul Justitiei PSD Prahova , #ministrul Justitiei