Explicațiile lui Robert Negoiță după ce a țipat la polițiști: "Părinții mei mi-au zis că cel mai deștept cedează primul" VIDEO

Luni, 18 Martie 2024, ora 23:47
2891 citiri
Explicațiile lui Robert Negoiță după ce a țipat la polițiști: "Părinții mei mi-au zis că cel mai deștept cedează primul" VIDEO
Robert Negoiță FOTO Hepta

Robert Negoiță a țipat la agenții Poliției Locale a Municipiului București luni, 18 martie, în timp ce transmitea live, pe Facebook, de la lucrările din fața primăriei de sector. Primarul Sectorului 3 s-a enervat pentru că Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a dispus oprirea lucrărilor pe Calea Dudești, pe motiv că Primăria Sectorului 3 nu are autorizație de lărgire a străzii.

Negoiță a revenit însă asupra atitudinii sale într-o postare pe Facebook..

"În dorința mea de a face cât mai multe lucruri, evident că atunci când se întâmplă lucrurile într-un fel, în care eu nu am cum să înțeleg, că nu pot să înțeleg de ce, să te opui unor lucruri absolut utile, absolut necesare....Nu cu nervi se rezolvă problemele, eu îmi cer scuze că am fost puțin nervos. Există o vorbă pe care o știu din copilărie, părinții mei m-au învățat și mi-au zis că cel mai deștept cedează primul sau cel mai deștept cedează.

În această relație cu primarul general îmi doresc să fiu eu persoana inteligentă, persoana care să cedeze și am solicitat colegilor să refacem, ce s-a făcut rămâne bun făcut, aici refacem pavajul, trimitem documentația către Primăria Generală și Dumnezeu cu mila. Dacă vor dânșii să o facă, bine, dacă ne dau acceptul nouă”, afirmă Negoiță într-o înregistrare video pe Facebook.

De asemenea, edilul de la Sectorul 3 precizează că nu are nimic de împărțit cu primarul general al Capitalei și în niciun caz nu este o chestie politică, ceea ce s-a întâmplat astăzi, potrivit Puterea.ro.

„Chiar nu se poate în Centrul orașului să ne disputăm, să ne certăm de parcă am avea ceva de împărțit. Nu, n-am nimic de împărțit cu primarul general, n-am nimic personal cu dumnealui, nu mă interesează Primăria Generală, nu mă interesează să candidez în altă parte, dar, da, știu ce nenorocire este cu traficul în această intersecție, știu ce necesară este această lucrare.

Nu ține de campania electorală, noi de 5 ani lucrăm la acest proiect, n-are nicio legătură cu campania electorală ..(..) are legătură cu necesitatea…Să îi dea D-zeu inteligența necesară primarului general: ori să ne lase pe noi să facem, ori să le facă dumnealui, la un trafic cât mai fluent și la un aer cât mai curat”, mai declară Negoiță.

Cum va arăta după reabilitare un bloc din București, care risca să se prăbușească. Anunțul lui Nicușor Dan VIDEO
Cum va arăta după reabilitare un bloc din București, care risca să se prăbușească. Anunțul lui Nicușor Dan VIDEO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat luni, 22 iulie, că se avansează cu lucrările de consolidare a blocului din str. Baltagului nr. 17, cu fonduri din PNRR. ”Avansăm cu lucrările...
Ciolacu nu-l vrea pe Iohannis comisar european. "Nu cred că aș fi dispus să-l nominalizez"
Ciolacu nu-l vrea pe Iohannis comisar european. "Nu cred că aș fi dispus să-l nominalizez"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seară, 24 iulie, că nu a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre o eventuală nominalizare a acestuia într-un post de comisar european. În...
#Robert Negoita primar sector 3, #Nicusor Dan Primaria Capitalei, #lucrari modernizare , #stiri Robert Negoita
  1. Ciolacu nu-l vrea pe Iohannis comisar european. "Nu cred că aș fi dispus să-l nominalizez"
  2. Ciolacu ar putea fi primul președinte PSD care nu candidează la alegerile prezidențiale. "Este posibil orice / Eu sunt un om simplu, nu e nicio tactică"
  3. Iohannis: slăbiciuni și merite în 10 ani de politică externă
  4. Reacția liderului AUR după ce PNL a declarat că ”Planul Simion este o minciună şi o iluzie”. Mesajul de la Pata Rât
  5. Ciucă vrea modificarea legilor Apărării înainte de alegeri. Ce l-a determinat pe liderul PNL să ceară acest lucru
  6. Ciucă n-are timp de Elena Lasconi. Liderul PNL susține că are programul prea încărcat
  7. Purtătorul de cuvânt al PNL: „George Simion și AUR nu vor da nici apartamente, nici credite ieftine. O schemă frauduloasă”
  8. Liderul AUR ar putea da explicații Parchetului despre ”Planul Simion”: ”Se angajează în numele unei funcţii pe care presupune că o va ocupa”
  9. Reacția lui Iohannis când, în timpul unui discurs, a sunat un telefon în sală: ”Complicat, domnule ambasador...” VIDEO
  10. România, pe ultimul loc în Europa cu privire la egalitatea de gen în politică. Câte femei au ajuns primari sau consilieri locali