Robert Negoita are un actor ca purtator de cuvant - vezi sloganul si noul brand pentru Capitala

Vineri, 11 Mai 2012, ora 16:47
4850 citiri
Robert Negoita are un actor ca purtator de cuvant - vezi sloganul si noul brand pentru Capitala

Sloganul de campanie al candidatului USL la Primaria Sectorului 3 din Capitala se refera la "schimbarea in bine".

"Schimbarea in bine. Cu respect pentru oameni. Robert Sorin Negoita pentru Primaria Sector 3" este sloganul vicepresedintelui PSD. Negoita a mentionat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca schimbarea mentionata in slogan se refera la o dorinta a sa personala de a fi un exemplu de corectitudine pentru cetateni, in antiteza cu hotia cu care este asociata intreaga clasa politica.

El a mentionat ca vrea sa realizeze aceasta schimbare, printre altele, prin construirea unui spital generalist, prin anveloparea gratuita a blocurilor, prin constructia de locuinte ieftine pentru tineri.

Actorul George Ivascu este purtatorul de cuvant al lui Robert Negoita

Candidatul USL la sectorul 3 a mai anuntat ca directorul teatrului "Metropolis", actorul George Ivascu, va fi purtatorul sau de cuvant in campania electorala.

"Purtatorul de cuvant al USL sector 3 si al candidatului pentru Primaria Sectorului 3 este prietenul si mult-cunoscutul si respectatul artist George Ivascu. Imi face mare placere sa il am alaturi de mine in aceasta campanie electorala, este un prieten apropiat pe care il respect foarte mult", a anuntat Robert Negoita.

Mateiu Caragiale - noul brand al Bucurestiului

Actorul a mentionat impunerea fiului lui I.L.Caragiale, Mateiu, ca brand al Bucurestiului. "Se va deschide si o Casa de Cultura dotata cu biblioteca publica, realizarea unui fond public de carte pentru bibliotecile de sector, organizarea anuala a unui festival de creatie pentru elevii de liceu si impunerea lui Mateiu Caragiale ca unul din brandurile Bucurestiului", a declarat Ivascu.

Totodata, Robert Negoita a afirmat ca va rezilia contractul primariei cu firma de securitate BGS, daca va ajunge primar.

Intrebat daca va rezilia contractul cu firmele de salubritate, Negoita a indicat BGS. "Cu BGS da, vom rezilia contractul cu BGS, este foarte pagubos pentru locuitorii sectorului 3, primaria plateste o multime de bani, bani cu care am putea avea mai multi agenti, mai bine platiti, mai bine organizati si sa ridicam nivelul de securitate, pentru ca sectorul 3 este sectorul cu cel mai mare grad de infractionalitate din Bucuresti", a declarat el.

Citeste si:
Ce interese sunt în spatele creșterilor salariale anunțate de guvern doar pentru anumite categorii de bugetari
Ce interese sunt în spatele creșterilor salariale anunțate de guvern doar pentru anumite categorii de bugetari
Guvernul n-a mai așteptat decizia CCR cu privire la două proiecte de lege privind măriri salariale pentru anumite categorii de bugetari și pregătește o Ordonanță de urgență (OUG) în...
Nicușor Dan îl contrazice pe ministrul Transporturilor: ”Metroul nu este subvenționat de alte localități din țară”
Nicușor Dan îl contrazice pe ministrul Transporturilor: ”Metroul nu este subvenționat de alte localități din țară”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, l-a contrazis luni, 8 august, pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a declarat că localităţi din România subvenţionează metroul din...