Robert Negoita promite reabilitarea termica gratuita a tuturor blocurilor din sector

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 16:18
3674 citiri
Robert Negoita promite reabilitarea termica gratuita a tuturor blocurilor din sector

Unul dintre cele mai importante proiecte ale candidatului USL la Primaria Sectorului 3, Robert Sorin Negoita, este reabilitarea termica gratuita a blocurilor.

"Reabilitarea termica a tuturor blocurilor din sectorul 3 va fi realizata in patru ani de mandat si va fi gratuita. Asa cum s-a putut in celelalte sectoare, e momentul sa se poata si in sectorul 3. E timpul ca sa-si asume cineva acest proiect! Se spune ca reabilitarea termica este scumpa. Da, daca pretul lucrarilor a fost umflat de cateva ori pentru ca primarul si acolitii sai sa incaseze comisioane grase, atunci reabilitarea este scumpa. Daca cetatenii sunt pusi sa plateasca 20% din costul lucrarilor, asa cum a facut Liviu Negoita, atunci fireste ca reabilitarea este scumpa. In realitate, sunt putine proiecte ale caror beneficii directe constau in reducerea substantiala a cheltuielilor", a afirmat Robert Sorin Negoita, candidatul USL la Primaria Sectorului 3.

Alegeri Locale 2012

Alegeri Bucuresti 2012

Facturi mai mici la intretinere

Reabilitarea termica le aduce nenumarate avantaje cetatenilor atat din punct de vedere al confortului, cat si financiar, spune Robert Negoita.

"Inseamna mult mai mult decat simpla anvelopare a peretilor exteriori. Reabilitarea termica face apartamentele mai confortabile si mai usor de intretinut. Iarna fiind mai cald, iar vara mai racoare, reabilitarea blocurilor are ca efect reducerea imediata, cu aproximativ 50%, a facturilor la intretinere si, de asemenea, a cheltuielilor de electricitate pe timpul iernii (caloriferele electrice) si pe timpul verii (instalatiile de ventilatie si de aer conditionat). Confortul locuintelor creste pentru ca izolarea peretilor impiedica aparitia igrasiei. Nu in ultimul rand, structura de rezistenta a blocului este intarita", a completat presedintele PSD Sector 3.

Un alt avantaj major al reabilitarii este schimbarea fetei orasului.

"Reabilitarea termica are efecte considerabile si in plan urban. Un oras cu blocuri curate, din care griul comunist a disparut este, de fapt, un alt oras. Reabilitarea nu schimba doar culoarea unui bloc, ci si mentalitatea unei epoci. Tocmai de aceea, aceasta va fi baza regenerarii urbane a sectorului 3. Plecand de la reabilitare, intregul spatiu va fi reconstruit. Aleile si gradinile dintre blocuri vor fi reamenajate. Fiecare colt de cartier va fi desenat dupa particularitatile lui, evitandu-se o uniformizare obositoare", a mentionat Robert Sorin Negoita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Robert Negoita reabilitare gratuita, #Robert negoita reabilitare blocuri , #candidat primarie sector 3