Sute de proprietati detinute de Robert Negoita, vandute de ANAF - Care au fost preturile

Vineri, 16 Octombrie 2015, ora 11:54
6868 citiri
Sute de proprietati detinute de Robert Negoita, vandute de ANAF - Care au fost preturile
Foto: Arhiva Ziare.com

Sute de proprietati detinute de primarul sectorului 3, Robert Negoita, presedinte al PSD Bucuresti, au fost vandute la licitatie de ANAF, in contul unei datorii de 28 de milioane de euro.

In 2009, ANAF a pus sechestru pe bunurile lui Robert Negoita, care este suspectat ca a construit si vandut apartamente pe persoana fizica, beneficiind in mod ilegal de scutiri de la plata TVA.

Fiscul scoate la licitatie apartamente ale lui Robert Negoita. Pretul este redus la jumatate

Licitatia a fost organizata joi la sediul Finantelor Publice Ilfov, interesul fiind mare si preturile scazute, informeaza ProTV. 60 de apartamente si peste 1.000 de locuri de parcare au fost vandute cu reducere de 50%.

Astfel, un apartament de doua camere s-a dat si cu 320 de euro pe metrul patrat, iar un loc de parcare care in urma cu cativa ani costa 5.000 de euro a fost achizitionat cu 3.600 de lei fara TVA.

Ponta ii da replica lui Robert Negoita pe tema DNA: Riscant! Daca maine e el? (Video)

Robert Negoita, ales presedinte al PSD Bucuresti - vrea o "Romanie curatata de corupti" (Video)

"Am luat cinci apartamente. Preturile sunt unele foarte bune, este o oportunitate pentru toata lumea sa cumpere. Unele sunt racordate la utilitati, altele nu sunt racordate la utilitati", a declarat o participanta la licitatie.

Un apartament de 64 de metri patrati a fost scos la vanzare de Fisc cu circa 21.000 de euro, in conditiile in care pe site-ul dezvoltatorului el este trecut cu valoarea de 40.000 de euro.

De asemenea, o garsoniera de 32 de metri patrati a fost scoasa la licitatie pentru 15.000 de euro, iar un apartament de peste 100 de metri patrati, la doar 28.000 de euro.

Protest azi la Primaria lui Negoita: Fara borduri rosii, pergole mov si placi de marmura!

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#locuinte Robert Negoita licitatie ANAF , #primarul Sectorului 3