Robert Negoita este candidatul USL pentru primaria sectorului 3

Sambata, 24 Martie 2012, ora 19:50
3181 citiri
Robert Negoita este candidatul USL pentru primaria sectorului 3
Foto: jocpolitic.ro

Liderul PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, l-a prezentat sambata pe deputatul Robert Negoita drept candidatul USL la alegerile locale din iunie pentru postul de primar al sectorului 3 din Bucuresti.

"Alegerile bat la usa si bat din ce in ce mai tare, trebuie sa ne gandim ca trebuie sa castige o echipa. Echipa are in frunte un om si pentru sectorul 3 este domnul Robert Negoita si cu certitudine o sa castigati alegerile locale din sectorul 3. (...) Eu ma bucur ca Negoita si-a asumat acest rol si isi creste echipa, fara dumneavoastra nu poate sa castige alegerile, fara dumneavoastra nu poate sa devina primarul sectorului 3.

El vine cu o strategie pentru sectorul 3, vrea sa puna punct hotiei din banul public si sunt convins ca Negoita va face acest lucru. Daca nu, vom avea noi grija sa nu il lasam sa faca derapaje", a declarat Andronescu intr-un discurs adresat unui numar de aproximativ 400 de noi membri ai PSD sector 3.

Florin Alexe: PNL il sustine pe Robert Negoita la primaria sectorului 3, ne-a convins energia lui

La randul sau, liderul PNL sector 3, Florin Alexe, a declarat sambata ca deputatul PSD Robert Negoita este "cea mai buna solutie" a USL pentru postul de candidat la sectorul 3 din Capitala.

"Normal ca si PNL a avut candidati si oameni pregatiti pentru acest post, dar prin energia de care da dovada Robert Negoita, ne-a convins ca este cu adevarat solutia care poate schimba lucrurile in sectorul 3", a declarat Alexe la un eveniment organizat de deputatul PSD la hotelul Rin din Capitala, unde s-au inscris in partid aproximativ 400 de noi membri.

Intrebat daca PNL il sustine in totalitate pe deputatul PSD la postul de primar din partea USL, Alexe a declarat ca Negoita este cea mai buna solutie.

"Este solutia cea mai buna in acest moment", a spus liderul PNL Sector 3.

Citește și:
Închisoare pentru şoferii băuţi şi drogaţi care au produs un accident mortal. Proiect de lege depus în Parlament
Închisoare pentru şoferii băuţi şi drogaţi care au produs un accident mortal. Proiect de lege depus în Parlament
Senatorul PSD Robert Cazanciuc a depus la Parlament, marţi, proiectul de modificare a legislaţiei penale care prevede ca niciun şofer băut, drogat sau fără permis care ucide oameni...
Îl va mai susține USR pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei? Răspunsul oferit de deputatul Claudiu Năsui
Îl va mai susține USR pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei? Răspunsul oferit de deputatul Claudiu Năsui
Deputatul USR Claudiu Năsui a declarat marţi în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre susţinerea lui Nicuşor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, că, în 2023, partidul...