Robert Negoita: Mi-e rusine ca port acelasi nume cu primarul sectorului 3

Sambata, 24 Martie 2012, ora 21:45
6747 citiri
Robert Negoita: Mi-e rusine ca port acelasi nume cu primarul sectorului 3

Deputatul PSD Robert Negoita a declarat, sambata, ca este "foarte trist" ca poarta numele contracandidatului sau la sectorul 3 din Bucuresti, Liviu Negoita (PDL).

"Sa stiti ca sunt foarte trist si nu credeam vreodata sa imi fie rusine ca port numele Negoita si mi-e rusine pentru ca nu ma onoreaza ce a facut Negoita in sectorul 3 pana acum. Dar nu conteaza, in urmatoarul mandat voi face tot ce pot sa spal rusinea de pe acest nume de Negoita", a declarat vicepresedintele PSD.

Intrebat daca o eventuala confuzie a electoratului in privinta numelui nu-l va ajuta sa ia unele voturi de la actualul primar, deputatul PSD a spus ca nu se bazeaza pe acest lucru.

"Voi lua electorat, dar nu cu numele, ci cu faptele", a declarat el.

Liderul PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, l-a prezentat sambata pe deputatul Robert Negoita drept candidatul USL la alegerile locale din iunie pentru postul de primar al sectorului 3 din Bucuresti.

Robert Negoita: Am resurse financiare enorme pentru campanie

Totodata, Robert Negoita a justificat sambata masa organizata la Rin Grand Hotel din Capitala in cinstea primirii a aproximativ de 300 de noi membri in partid, prin faptul ca PSD este "ospitalier".

"Noi suntem ospitalieri si cred ca asa e bine, sa ciocnim si un pahar de sampanie si de ce nu? Nu e gresit. Romanii au nevoie de atentie din partea noastra si mai ales de respect si merita cu totii", a declarat vicepresedintele PSD.

Acesta a adaugat ca dispune de resurse financiare "enorme" pentru campanie.

"Credeti-ma ca dipun de enorm de multe resurse, iar cea mai mare resursa sunt eu. Sunt inepuizabil. O sa ma vedeti in campanie, sunt dependent de munca, de dimineata pana noaptea daca nu am ceva de facut ma simt foarte rau. O sa ma vedeti in campanie pana pe 10 iunie. Vreau sa demonstrez ca nu toti romanii sunt hoti si corupti", a precizat Robert Negoita.

Aproximativ 400 de bucuresteni au devenit sambata membri ai PSD sector 3 in cadrul unui eveniment organizat la hotelul lui Robert Negoita, Rin Grand Hotel.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...