Magicianul Robert Tudor, dezvăluiri cutremurătoare: "Nu m-a dorit mama. A încercat cu lingura să facă avort. E un miracol că sunt în viață" VIDEO

Miercuri, 21 Decembrie 2022, ora 11:02
2276 citiri
Magicianul Robert Tudor, dezvăluiri cutremurătoare: "Nu m-a dorit mama. A încercat cu lingura să facă avort. E un miracol că sunt în viață" VIDEO
Robert Tudor. Foto: Facebook / Magicianul Robert Tudor

Magicianul Robert Tudor a făcut mărturisiri șocante despre părinții săi.

Artistul a spus că mama lui a vrut să facă avort atunci când a venit el pe lume.

Invitat la podcastul lui Măruță, Magicianul Robert Tudor a povestit cu lux de amănunte despre viața sa.

"Nu m-a dorit mama...știi, d-aia am gura strâmbă așa...și bunica îmi povestea, că voia să mă dea, cică a fost o întâmplare eu că am ieșit. E ceva miracol că sunt în viață acum.

A încercat prin diferite metode...bine, așa se făcea atunci și eu nu am cum s-o condamn pe mama...cică, prima dată, cu lingura, să bage lingura...ca să avorteze. A sărit și cu sacul de ciment de la etajul 1", a spus Robert la podcastul "Acasă la Măruță".

@acasalamaruta

Robert Tudor a reușit, cu o personalitate cu totul deosebită, să transforme profesia de iluzionist într-o carieră de showman. Deși face publicul mereu să râdă și pare să nu îl întristeze nimic, de fapt povestea lui ascunde și părți dureroase. Acasă la Măruță, un dialog foarte sincer despre drumul lui spre celebritate.

♬ sunet original - Acasa La Maruta

Magicianul Robert Tudor este unul dintre cei mai căutați artiști din România.

Sălile sunt pline la spectacolele sale de magie .

#robert tudor, #magicieni, #avort , #vedete romanesti
Comentarii