CAZUL TURCESCU este verificat de PARCHETUL GENERAL. Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat la Consiliul Superior al Magistraturii ca s-ar putea AUTOSESIZA: "Evaluam imprejurarile si situatia, cand vom lua o decizie, o vom comunica"

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 14:21
178 citiri
Procurorul general, Tiberiu Nitu, a declarat la CSM ca Parchetul s-ar putea autosesiza in cazul jurnalistului Robert Turcescu, care a anuntat ca a fost ofiter sub acoperire. "Evaluam situatia". Nitu a mai precizat ca nu poate da un termen in care procurorii militari se vor autosesiza. "Declaratiile facute de Robert Turcescu sunt evaluate de Parchet, pentru a se vedea daca sunt indicii in legatura cu incalcarea legii penale, a declarat procurorul general Tiberiu Nitu". "Evaluam imprejurarile si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.