Robert Turcescu recunoaste ca a fost ofiter acoperit: "Eram fariseu. Nu am trait o eliberare mai mare, o sarbatoare mai mare"

Sursa: Adevarul
Luni, 22 Septembrie 2014, ora 02:39
127 citiri
Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat, in emisiunea Sorinei Matei de la B1TV, ca documentele pe care le-a publicat pe blogul personal si care arata ca a fost locotenent-colonel sub acoperire sunt reale.

"Nu sunt niste asa-zise documente. Eu le-am pus astazi pe blogul personal. E o marturisire publica. In ceea ce priveste documentele, sunt dispus, oricand voi fi chemat de judecatori, sa spun adevarul despre ceea ce stiu eu despre aceste lucruri. Nu sunt postate de altcineva. Sunt lucruri pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.