Turcescu catre Mircea Marian: Daca revin in presa o voi face acolo unde voi putea practica jurnalismul fara sa-mi insel telespectatorii

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 11:22
235 citiri
Jurnalistul Robert Turcescu a scris pe contul de Facebook al lui Mircea Marian ca nu intentioneaza sa se angajeze la Romania Tv si la nici o alta televiziune de stiri.

"Am ajuns intr-un moment in care mai presus de orice imi doresc libertatea de a practica aceasta profesie lipsit de constringeri si, mai ales, fara patima", afirma Turcescu.

Fostul moderator al postului B1 Tv mai afirma ca asistam la apusul unei lumi vechi si "chiar si presa pe care o avem acum va fi, la un moment dat, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.