Gadea, presedinte! - Turcescu zgandare vedetele de la Antena 3

Joi, 10 Iulie 2014, ora 09:06
7956 citiri
Gadea, presedinte! - Turcescu zgandare vedetele de la Antena 3

Zilele trecute, jurnalistul Robert Turcescu lansa online o varianta de prezidentiabil mai putin obisnuita, despre care sustinea ca nu e deloc o gluma.

Realizatorul TV de la B1 scria pe o retea de socializare ca fondatorul PC si al trustului Intact, Dan Voiculescu, se pregateste sa-l lanseze in campania pentru alegerile prezidentiale pe Mihai Gadea, director si vedeta la postul Antena 3.

"Breaking news: candidatul la prezidentiale al lui Dan Voiculescu va fi Mihai Gadea!!! Discutiile sunt avansate, la curent cu ele este si Victor Ponta care s-a declarat de acord cu aceasta varianta! Atentie, nu e o gluma!", mentiona marti pe Facebook Robert Turcescu.

Ideea a mai fost si in trecut vehiculata de o anumita parte a presei, niciodata nu a fost insa confirmata. Nici acum nu s-a intamplat asta. Mai mult, Mihai Gadea a spus, miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca refuza sa raspunda la "imbecilitati".

Lazaroiu il vede pe Mihai Gadea la prezidentiale: Ar lua de la USL suficient cat sa incurce

"Colonelul Robertel (Robert Turcescu - n.red.) a difuzat aseara in regim de breaking news faptul ca exista o intelegere intre primul ministru, profesorul Voiculescu si mine. Intelegerea este ca eu voi candida la presedintie. Sigur ca a raspunde colonelului la asa ceva... Nu cred ca trebuie sa raspunzi oricui care spune imbecilitati", a spus Gadea, la emisiunea sa, si a continuat pe un ton ironic:

"Cred ca exista doar doua explicatii. Ca la Nana colonelul si doamna Udrea au gasit o cultura de marijuana... O alta explicatie este ca domnul colonel si doamna Udrea se drogheaza de la teava de esapament a Mercedesului prezidential".

In aceeasi linie a discursului tipic pentru vedetele Antena3, Radu Tudor a scris si el pe blog ca scopul acestor idei lansate de concurenta este "sa-l extraga pe Mihai de la cel mai vizionat talk-show politic din Romania. Adica sa opreasca Sinteza Zilei".

Radu Tudor asigura pe toata lumea ca Mihai Gadea nu candideaza la presedintie si adauga: "celor care sufera de cretinism netratabil le dau un sfat: nu-l zgandariti pe Mircea Badea ca s-ar putea sa vi se intample...".

B.B.

Citeste si:
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....
Cum a fost dovedit Traian Băsescu ca "turnător" în regimul comunist: "Nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii"
Cum a fost dovedit Traian Băsescu ca "turnător" în regimul comunist: "Nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii"
Germina Nagâţ, membru în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), a afirmat că Traian Băsescu nu a fost “servit” de niciun serviciu de informaţii,...